Donnarumma den yngsta någonsin att nå 100 Serie A matcher

MILAN - SASSUOLO 2-2

Donnarumma blev i höstas den yngsta spelaren någonsin att nå 100 spelade matcher för AC Milan. Han är den yngsta Målvaktsdebutanten någonsin i det Italienska landslaget, den debuten kom när han var 17 år.

Nu är Gianluigi Donnarumma även den yngsta spelaren någonsin att nå 100 spelade matcher i Serie-A.
Den 100e Serie-A matchen kom i dagens match mot Sassuolo, matchen slutade 1-1.

SENASTE NYTT

Nytt podcastavsnitt ute nu ! Avsnitt 32

Målvaktskanalen Podcast är tillbaka och vi snackar återigen om dagsaktuella målvaktsbaserade ämnen 🙂 Pär Hanssons framfart i TV studion, Damlandslagets EM kval, Premier Leagues premiäromgång och mycket mycket annat ! Målvaktskanalen · 32 Man kan [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*