Karius till semifinal

Ederson utslagen!

Karius kan jubla åt en semifinalplats

Loris Karius och hans Liverpool är klara för Champions League semifinal efter att ha slagit ut Manchester City i dubbelmötet. Man måste imponeras av Liverpools defensiv i detta dubbelmötet. I den första matchen på Anfield så hade inte Man City ett enda riktigt avslut på mål. Det var inte riktigt samma visa på Emirates men med både lite tur men också med skicklighet så kunde Karius står som segrare i duellen mot ederson i Manchester Citys mål.

Med “tur” så tänker vi på Man Citys 2-0 mål som blev felaktigt bortdömt för offside, då Karius boxade bollen på en egen spelare vilket betyder att målet skulle ha godkänts. Nu såg inte domaren det och ingen var väl gladare för det än Loris Karius.

Nu väntar en semifinal mot Roma och Alisson Becker !

SENASTE NYTT

Buffon använder drömmen om Champions League titeln som drivkraft.

Den levande legendaren Gianluigi Buffon stod i helgen Turinderby sin 648e Serie-A match och gick då om Paulo Maldinis gamla rekord med flest spelade matcher i Italiens högsta liga.  Den idag 42 åriga målvakten berättade [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*