Zoet mästare i Holland

PSV - AJAX 3-0

gettyimages

Jeroen Zoet och PSV är nya mästare i Eredivisie !
Feyenoord lyckades inte att behålla ligatiteln ifrån förra säsongen. Det har hela säsongen varit ett race emellan Ajax och PSV men mot slutet så har PSV dragit ifrån och vid en seger idag mot just ärkerivalen AJAX så skulle guldet vara klart.

Vilket Styrke besked det blev. Matchen slutade med en klar 3-0 seger till PSV efter att AJAX bland annat drabbats av två röda kort. André Onana i AJAX mål fick tillslut släppa förbi sig 3 mål och PSV keepern höll ännu en nolla.
Jeroen Zoet kan titulera sig ligamästare 2017/2018 !

Zoet har varit i PSV ända sen han varit 15 år och har en väldigt fin säsong bakom sig och han är verkligen i kamp om att ta över 1a målvaktsplatsen i det Holländska landslaget. Jesper Cillessen nöter mest bänk i Barcelona och Zoet spelar varje match i Mästarna PSV så vi får se vem den nya förbundskaptenen Ronald Koeman väljer som nummer 1 när EM kvalet drar igång till hösten.

Grattis Zoet till Guldet!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*