Roberto Jimenez blytunga dag

Malaga åker ur La Liga

Målvaktskanalen är en sida som skildrar målvaktslivet på ett verklighetsbaserat vis.
Vi lyfter inte bara fram superräddningarna och vinnarna. Vi jämför inte olika målvakter och bara ger ”rates”, Vi visar även den ”riktiga sidan” av jobbet. Den smutsiga sidan med skrapsår på knäna. Superräddningarna och triumfer är inte vardagen för dom allra flesta utövarna, snarare tvärt i mot.

I detta inlägget tar vi fram en helt fantastisk målvakt, Spanjoren Roberto Jimenez (32år) som idag åkte ur La Liga med sitt Malaga. Robertos senaste instagraminlägg kändes i ens hjärta. Vi citerar honom här. Ni ska veta att hans inlägg kom efter hans senaste match. Då Malaga med Roberto i målet åkte på ännu en smärtsam förlust. Det var Levante som avgjorde med ett segermål i den 93e minuten ! Det var dödsstöten, Malaga åker ur La Liga efter 10 år i rad i La Liga så får man nu starta om i Secunda.

Roberto skriver:
”Ursäkter lindrar aldrig bitterhet hos dom som älskar sina färger. Bitterhet och besvikelse som vi delar, vi har varit ansvariga för detta smärtsamma sår som kommer att lämna ett ärr för livet…jag har inga fler ord och ber om förlåtelse.”

Där är en förkortad text av hans egna ord. Det som Roberto känner kan vi anda målvakter bara sympatisera med och detta är motsatsen av triumfer och framgång som 90% av alla andra instagram-målvaktskonton bara lägger fokus på. Roberto personifierar alla oss målvakter denna veckan, för oss så handlar det om att kunna ta motgångar och komma tillbaka ifrån dom! Aldrig ge upp och komma tillbaka ännu starkare.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*