Cillissen Copa Del Rey mästare

clean sheets I finalen för Cillessen

Jasper Cillessen satte en magisk utspark i djupled till Philippe Coutinho. Brassen rann igenom och serverade Luis Suarez öppet mål till 1-0 för Barca efter bara 14 minuters spel. Efter det så var det inget snack om saken. Barcelona skulle bara ha denna titeln och Sevilla hade inget att sätta i mot.

Matchen slutade med en 5-0 seger och Jasper Cillessen kan ställa ännu en trofé hemma i bokhyllan. Cillessen som får agera 2a målvakt efter Ter Stegen i både Liga spelet och i Champions League har fått agera 1a valet i Copa Del Rey. Barcelona brukar dela upp dom olika turneringarna emellan målvakterna.
Ni alla minns säkert att Pep Guardiola inte lät Claudio Bravo spela i Champions League bland annat. Det var Ter Stegens turnering och det var La Liga och Copa Del Rey som gällde får Bravo.
Nu är det liknande upplägg med Ernesto Valverde som tränare och det är ett framgångsrikt koncept för nu är ett ligaguld snart klart och idag en Copa Del Rey titel. Titeln idag är Barcelonas 30:e cuptitel i Spanien.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*