Rønnow “Jag tror på mig själv”

Vi har skrivit här om det tidigare på MVK. Frederik Rønnow Bröndbys fantastiska målvakt flyttar ifrån den Danska Superligan till Tyska Bundesliga efter säsongen. 25 åringen säger i en intervju med Eintracht Frankfurts hemsida att han inte räds utmaningen att flytta till en större liga. Han ser det som en enorm möjlighet och är tacksam att han fått denna chansen.

– Det er et stort skridt for mig. Jeg har spillet godt i den danske liga, men det er ikke noget, du kan sammenligne med Bundesligaen. Det vil derfor være en stor udfordring for mig, men jeg tror på mig selv.

– Jeg er klar til at spille på et stadion som dette. Jeg har hørt, at der normalt er fyldt, hvilket kun er fedt.

– Det er en stor klub i en god liga. Det bliver helt sikkert anderledes i forhold til Skandinavien, men det er en stor mulighed for mig, og det er derfor, jeg er så spændt. Jeg er glad for at være en del af det her, säger Rønnow.

Rönnow toppar just nu Superligan med sitt Bröndby, 5 p före Midtjylland. Dom båda lagen möts ikväll i en Cup Semifinal. Det talar för en fantastisk avslutning i Bröndby för Rönnow. En ligatitel och kanske en cup titel.

SENASTE NYTT

Buffon använder drömmen om Champions League titeln som drivkraft.

Den levande legendaren Gianluigi Buffon stod i helgen Turinderby sin 648e Serie-A match och gick då om Paulo Maldinis gamla rekord med flest spelade matcher i Italiens högsta liga.  Den idag 42 åriga målvakten berättade [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*