De Gea till Real “No chance”

säger Man United bossen José Mourinho

foto : Bildbyrån

Nu är vi där igen. Vi närmas oss ett kommande transfer fönster och det talas om Ge Gea till Real Madrid. Det har vi hört om förut. Real vill köpa och United vägrar. Det verkar vara samma visa nu igen. Den eventuella supertransfern har vi kunnat läsa om i åratal

Under fredagens presskonferens med José Mourinho ute på Carrington(Uniteds träningsanläggning) så fick han frågan om Manchester United var redo att släppa De Gea till sommaren. José Mourinhos svar var glasklart “No chance”.

MVKs kommentar: Mourinhos svar överraskar ingen såklart och en affär lär inte bli av. Men skulle Real inte vinna Champions League detta året och en ny storsatsning kommer ifrån Los Blancos så är frågan om United säger nej till exempelvis 1,5 miljarder i transfersumma.

SENASTE NYTT

Buffon använder drömmen om Champions League titeln som drivkraft.

Den levande legendaren Gianluigi Buffon stod i helgen Turinderby sin 648e Serie-A match och gick då om Paulo Maldinis gamla rekord med flest spelade matcher i Italiens högsta liga.  Den idag 42 åriga målvakten berättade [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*