Stephan Andersen “Joronen är hämtad till klubben som 1a keeper”

Vart Robin Olsen hamnar är ännu oklart

I Nordens största klubb FC Köpenhamn så är det i princip klart att det till nästa säsong blir en stor förändring på målvaktssidan. Klubben har redan gjort klart med Horsens Finländska målvakt Jesse Joronen från sommaren 2018 till sommaren 2023.
Robin Olsen har varit första valet sen han kom till klubben och både Robin själv och FCK är klara för en transfer efter VM slutspelet i Ryssland. Bakom Robin så finns den rutinerade Stephan Andersen. Stephan Andersen räknar med att Jesse Joronen kommer att bli Ståle Solbakkens första val emellan stolparna. Samtidigt som Ståle själv säger att det blir en kamp om platsen.

Stephan Andersen har i Skadade Robin Olsens frånvaro den senaste månades fått mycket speltid och gjort det mycket bra. FCK jagar den så viktiga tredje platsen och är bara tre poäng bakom Nordsjälland som har den placeringen nu.

Stephan Andersen säger:
– Jeg er sikker på, at FCK henter Jesse Joronen, fordi han skal stå. Jeg er trods alt en gammel mand på 37, siger Andersen til Horsens Folkeblad.

Solbakken lägger upp till en kamp om platsen.

– Vi har to gode målmænd i Stephan Andersen og Jesse Joronen, og den bedste mand står, siger nordmanden til Horsens Folkeblad.

________________________________________

Här kan ni läsa det som stod på FCKs hemsida då Jesse Joronen presenterades av klubben i vintras:

”Det er ingen hemmelighed, at vi har en klar forventning om, at Robin Olsen skal videre til sommer, og vi har derfor været på udkig efter en egnet afløser, der kan træde ind i vores stærke keeper-team. Jesse har imponeret alt og alle i dansk fodbold i denne sæson med sine indsatser for AC Horsens. Han har en rigtig god fysik og teknik, og han kommer trods sin unge alder med en god og bred erfaring fra engelsk fodbold. Han har lige fået sin debut på det finske landshold, og vi ser et stort potentiale i ham – så vi glæder os meget over, at han har valgt FCK blandt de muligheder, han har haft på baggrund af sine flotte præstationer,” siger manager Ståle Solbakken.

Selv ser 197 centimeter høje Joronen meget frem til at tage skridtet til FCK:

”Det vigtigste for mig er nu at give alt, hvad jeg har for AC Horsens resten af sæsonen. Jeg skylder alle der en stor tak for den udvikling, jeg har været igennem – og det er helt afgørende for mig, at jeg giver dem noget tilbage, indtil jeg skal videre. Jeg ser frem til at komme til FCK, som er Skandinaviens største klub, og en klub, der ligesom jeg selv altid har store ambitioner. Jeg ved, at det er en stor opgave, men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at blive en stærk målmand for FCK,” siger Jesse Joronen.

Fakta Jesse Joronen:
Navn: Jesse Pekka Joronen
Nationalitet: Finland
Født: 21. marts 1993
Position: Målmand
Tidligere klubber: Fulham F.C., Maidenhead United, Cambridge United, FC Lahti, Accrington Stanley, Stevenage, AC Horsens.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*