Steffen Rasmussen fick hoppa in en sista gång

inhoppen kan mycket väl ha varit hans sista i karriären

AGF Århus utan Stefan Rasmussen, kan man tänka sig det?

Den 35-åriga målvakten har bara representerat ett enda lag på seniornivå och det är AGF Århus. Debuten kom i 2002 och nu till sommaren har han sagt att det är slut. Handskarna ska upp på hyllan och årets säsong blir den sista.

I Måndagens match så blev Steffen Rasmussen inbytt med 10 minuter kvar av matchen mot Silkeborg. Säsongens  näst sista hemmamatch. Vis ställningen 5-2 så fick Stefan stående ovationer då han på ett fint sätt tackades av.

Sen några säsongen tillbaka så har Steffen fått agera backup till Aleksandar Jovanovic och Steffen var glad över att få speltid.

Steffen sa själv efter matchen:
– Jeg tænkte bare, at jeg skulle ind spille. Jeg kunne godt lidt regne ud, at det var en gestus til mig, og det er ikke noget, man kan forvente i professionel fodbold.

– Vi havde en komfortabel føring, og jeg er bare glad for, at det kunne lade sig gøre, siger Rasmussen, der nåede at bidrage med en fin redning.

– Jeg havde ingen nerver på. Det var fint nok. Holdet kørte derudad, og det så rimeligt godt ud, så det var bare at hoppe ind. Det var dejligt, sa Steffen Rasmussen.

Det pågår ett slutspel i den danska superligan just nu. Topp 6 lagen spelar om Europa Platser och medaljer, samtidigt som mittenlagen spelar om en Europa Plats och bottenlagen spelar om kvalplatser och för sin existens.
Steffen Rasmussens AGF Århus slutade i mitten av Superligan och spelkar mot Odense om en Europa Kvalplats.

Inhoppet var Rasmussens 419e match för AGF!

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*