Ulreich får stöttning av den störste

Misstag gör vi alla

Vi alla gör misstag, det vet vi målvakter om. Sven Ulreich incident mot Real Madrid fick stora konsekvenser och därför är det extra skönt att läsa om kollegor som backar upp Sven Ulreich. Den kanske största Tyska målvaktslegendaren genom alla tiden, Oliver Kahn är en av dom som aktivt gått ut och stöttat Sven.
Bayern München och Tysklands legendaren Oliver Kahn som idag jobbar som Tv-Expert för kanalen ZDF sa följande  direkt efter matchen:

– Det är uppenbart att han hade två tankar i huvudet samtidigt. Han ville ta upp bollen med händerna och samtidigt sparka iväg den, säger Oliver Kahn.

 Ulreich satt besviken kvar ensam på planen efter slutsignalen i Madrid. Matchen slutade 2–2 och Real Madrid gick till final med sammanlagt 4–3. Efteråt sade Bayern Münchens tränare Jupp Heynckes att Ulreich gjorde ett stort misstag, men att han totalt sett var nöjd med målvaktens insats.

– Och det är sådant som händer, säger Oliver Kahn.

– Det hände mig också mot just Real Madrid, i samband med en frispark från Roberto Carlos. Man känner att man inte vill vakna nästa dag. säger Oliver Kahn

SE VIDEOS LÄNGRE NER HÄR, Där kan ni se Sven Ulreich fantastiska kvalité som målvakt, ni hittar även en fin fin video på legenden Oliver Kahn.


Ifrån MVK Instagram:
Denna bilden på en ensam sittandes Sven Ulreich sprids på nätet efter Real Madrid matchen.
Att vara fotbollsmålvakt är världens mest ensamma jobb. Det finns få andra yrken som kan framhäva liknande känslor som Sven Ulreich känner när denna bilden togs. Känslor och tankar som kommer sitta i ett bra tag säkert.🖤Det är incidenten då Ulreich får en oväntad bakåtpass som folk kommer att minnas efter denna matchen inte alla chanser som Bayerns offensiva spelare missade. Det var inte bara en chans, Navas var duktig i målet men det var flera enorma lägen som brändes. Situationer som också avgjorde matchen MEN det är tyvärr så orättvist att det är Ulreich som får ta skulden.🖤En skuld han orättvist bara måste bära. Detta är livet som målvakt, att kunna tackla händelser som dessa tillhör jobbet. Sven Ulreich är stark och kommer att gå vidare, det kommer nya matcher och solen går upp i morgon också. Vi alla andra målvakter känner med Sven, för det finns ingen fotbollsmålvakt i världen som aldrig kommer göra ett misstag. Ingen! 🖤 Alla som sågar Ulreich bör tänka om och hålla tyst och det finns förhoppningsvis ingen annan målvakt som gör det. Eftersom att vi vet vilken tunn tråd vi balanserar på i en match och hur ”lätt” det är att hamna i en liknande situation. Så stötta, inte såga

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*