Marko Johansson ryktas bort ifrån Allsvenskan

TFF keepern är jagad!

marko flyger mot italien!?!

Silly Season närmar sig och extra roligt är det när det surras om Nordiska målvakter som ska ut till Europa. Enligt säkra källor så är nästa Svenska målvakts export Trelleborg FFs 19 åriga målvakt Marko Johansson.
Marko tillhör Malmö FF men har varit utlånad till Trelleborg under säsongen 2017 där det blev omedelbar succé och uppflyttning till Allsvenskan.
Nu är Marko jagar av både klubbar i Bundesliga och Serie-A. Klubbarna som nämns är Red Bull Salzburg och AS Roma. En övergång till Roma ska vara nära men en utlåning ganska omgående till Genoa ryktas det om.

Det är gianlucadimarzio.com som skriver om Romas intresse. Enligt sajten, som drivs av den italienske journalisten Gianluca Di Marzio, är klubben överens med Malmö FF om en övergång.

Enligt gianlucadimarzio.com är det nu upp till Marko Johansson att bestämma sig. Tackar han ja blir övergången av.
Den 19-årige målvakten har kontrakt med Malmö FF till och med 2020.
Markos TFF slog senast MFF i Allsvenskan med 1-0 och Markos otroliga räddning på Rosenbergs närskott kanske blev fjädern på vågen för Roma, för nu ska en affär vara väldigt nära.
MVK kommenterar:
Ser vi en kommande målvakts-transfer-cirkus kanske?
Alisson ryktas det om hela tiden, men Marko Johansson kommer köpas in för att lånas ut direkt och där snackas det om Genoa i så fall. Då är frågan om Mattia Perin ska lämna? I så fall vart? Kanske är Alisson redan klar för ex. Real Madrid och Perin ska ta över Alisson i Roma? Men att Marko Johansson skall in och spela direkt i Serie-A är ganska otänkbart men helt klart ser klubbarna en enorm potential i 19åringen och Marko kan säkert föra en liknande resa som Etrit Berisha gjorde när han lämnade Allsvenskan för Serie-A 2013 då han gick ifrån Kalmar FF till Lazio. Denna övergången känns likvärdig och det är sjukt roligt att en svensk lovande målvakt kan få denna chansen att få gå under utveckling i den Italienska målvaktsskolan! Wow!

 

 

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*