Mattia Perin kommenterar Juventus rykterna

Mattia Perin är snart klar för Juventus. Den 25 åriga målvakten ska ha tackat ja till ett femårskontrakt värt 2,5 milj Euro per säsong. Det verkar så då alla olika medier skriver detta plus att båda klubbarnas sportchefer har träffats för att diskutera Perin. Övergångssumman är det klubbarna inte är överens om ännu. Genoa vill ha mellan 20-25 miljoner Euro samtidigt som Juve bara vill betala 12 miljoner Euro.

Nu har huvudpersonen själv gått ut i media och kommenterat ryktena för Italienska Sky Sports:

“Jag känner mycket kärlek, kärlek efter tio år jag burit den här tröjan. Nu är jag 25 år gammal, jag har utvecklats till den jag är i Genoa. Här är mitt hem, det fanns så mycket känslor, jag har försökt gömma alla känslor men det har inte jag lyckats med.
Det finns en chans att jag kommer att lämna men jag vet inte vart i så fall. Låt oss se vad som händer under de närmaste dagarna. Efter allt jag och klubben och alla fansen har varit igenom så kommer jag inte lämna utan att säga “adjö”.
Vi har upplevt så många goda minnen tillsammans och många dåliga som mina skador. Allt har inte varit en enkel promenad utan det har varit tufft. I någon storklubb kommer jag att ha en kollega som är en bra målvakt, det kommer inte att finnas någon garanti för att jag ska få spela dit jag går. Jag kommer att kämpa för min tröja varje dag och jag kommer att försöka göra det svårt för någon, men det kommer också att få mig att växa som målvakt “.

Där har ni vår knackiga google translate översättning ifrån Perins senast intervju och det låter som att det är Juventus han pratar om såklart och som vi skrev häromdagen så blir det en transfers cirkus som nu är igång i och med Buffons avsked.
En cirkus som kan mycket väl drabba Trelleborgs FF och Marko Johansson.

Sommaren närmar sig men Silly Season är redan igång.

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*