Allsvenskan nästa för Nordfeldt?

Photo: Joel Marklund / BILDBYRN /

Sommaren och VM närmar sig med storsteg. Det gör även Silly Season och många målvakter väntas ta nästa steg i sin karriär. Nu kommer rykten om landslagsmålvakten Kristoffer Nordfeldt, som enligt uppgifter till Fotbolldirekt.se ska vara på AIKs radar.

De senaste säsongerna har varit tuffa för Nordfeldt, där han fått se sig som andremålvakt bakom polacken Łukasz Fabiański. Han har endast ett fåtal framträdanden för Swansea sedan han kom till klubben 2015 från holländska SC Heerenveen. Nästa steg i karriären kan nu alltså vara Allsvenskan och AIK för Nordfeldt.

MVK Kommenterar:

Kristoffer Nordfeldt behöver lämna Swansea och få regelbunden speltid. Konkurrensen ät tuff i den walesiska klubben och för att behålla sin landslagsplats även efter VM, känns en flytt nödvändig. AIK känns dock inte som den klubben som ligger närmast till hands för Nordfeldt. AIK har redan en stark målvaktsuppsättning i Oscar Linnér och Budimir Janošević, som de säkerligen är nöjda med. Ifall flytten till Stockholmsklubben skulle bli aktuell, är det förmodligen ifall Linnér väljer att ta nästa steg och flytta utomlands.

Super bra. Samt en sak att ha med är “Vad händer med Fabianski? lämnar han så nr 1 i Championship e inte fel! Sen vill han hem?  e frågan , Nordfeldt är troligtvis inte klar med “utlandslivet” men ett AIK mot Champions League kanske lockar ?

Men kul kött på med mer så växer vi tillsammans in i våra roller 🙂

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*