Jennifer Falk uttagen till Landslaget

180421 Gšöteborgs måŒlvakt Jennifer Falk inföšr fotbollsmatchen i Damallsvenskan mellan Kopparbergs/Gšöteborg och Hammarby den 21 april 2018 i Gšöteborg. Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRN / Cop 200

Svenska landslaget har tagit ut sin VM-kvaltrupp och med Hilda Carléns graviditet öppnades det upp en plats i målvaktstrion. Peter Gerhardsson har valt att ta ut Hedvig Lindahl, Zecira Musovic och Jennifer Falk. De två första föga förvånade, För Jennifer Falk kom det som en väldigt trevlig nyhet efter hennes första matcher tillbaka efter långtidsskadan. 

Jennifer Falk, vanligtvis hemmahörande i Kopparbergs/Göteborg FC kommer från ett tufft år. i maj förra året fick hon en smäll mot huvudet på en träning. En skada som först inte befarades vara något allvarligt men i slutändan visade sig vara en hjärnskakning som skulle hålla henne från spel under 10 månader. Först i mars i år var hon tillbaka för fullt och gjorde sina första 90 minuter.

Idag kom beskedet att Förbundskaptenen väljer att plocka med Jennifer som en av tre målvakter. När Målvaktskanalen pratar med Jennifer uttrycker hon en glädje över beskedet och bekräftar att året som gått varit tungt och att hon i nuläget känner sig både väldigt tacksam och stolt.

Vi vill åter igen gratulera Jennifer till uttagningen och önska henne ett stort lycka till framöver.

SENASTE NYTT

Nytt podcastavsnitt ute nu ! Avsnitt 32

Målvaktskanalen Podcast är tillbaka och vi snackar återigen om dagsaktuella målvaktsbaserade ämnen 🙂 Pär Hanssons framfart i TV studion, Damlandslagets EM kval, Premier Leagues premiäromgång och mycket mycket annat ! Målvaktskanalen · 32 Man kan [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*