Sergio Romero missar VM

EN KNÄSKADA HINDRAR MAN UNITED KEEPERN IFRÅN VM I RYSSLAND

Foto: Niklas Larsson / BILDBYRŁN

Det Argentinska förbundet har gått ut med nyheten att landets (troliga) 1a keeper i VM är skadad. Det var på träningen igår(tisdag) som han på något vis vred till sitt högra knä och det är så pass allvarligt att Romero nu är borttagen ifrån VM truppen och en ersättare kommer att tas in vilken dag som helst.

Med sina 83 landskamper är Manchester United keepern Romero den mest meriterade målvakten i Argentinsk historia och det mesta talar nu för att det blir Chelseas Willy Caballero som kommer att starta VM premiären mot Island den 16 juni! Caballero som först iår vid 36 års ålder gjorde sin landslagsdebut. I truppen finns också River Plates målvakt Franco Armani att tillgå.

SENASTE NYTT

Nytt podcastavsnitt ute nu ! Avsnitt 32

Målvaktskanalen Podcast är tillbaka och vi snackar återigen om dagsaktuella målvaktsbaserade ämnen 🙂 Pär Hanssons framfart i TV studion, Damlandslagets EM kval, Premier Leagues premiäromgång och mycket mycket annat ! Målvaktskanalen · 32 Man kan [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*