Berndt Leno får inte åka till Ryssland

Neuer, Ter-Stegen och Trapp är Jorgi Löws tre keepers till VM

foto: Bildbyrån

Förbundskapten Jogi Löw har bestämt sig. Det blir lite överraskande Bayer Leverkusens Berndt Leno som blir den “4e keepern” som får stanna hemma och inte åka med till Ryssland.

Manuel Neuer har visat sig vara helt frisk under landslagets förberedelser vilket betyder att han kommer att åka till Ryssland. Det betyder att en måste bort då endast tre keepers får åka. Manuel Neuer och Marc André Ter-Stegen känns givna som dom två men den tredje platsen har stått emellan Kevin Trapp och Berndt Leno.
Leno som återigen gjort en fin säsong med Leverkusen och som jagas av mängder av klubbar blir nu den som får stanna hemma och PSGs Kevin Trapp som bara spelat 4 matcher i den Franska Ligan under året blir Tysklands tredje keeper.
Det får man säga är ganska så överraskande men Jogi Löw är känd för att gå sin egen väg och inte bry sig om vad folk och media anser, vilket han hittills har all rätt att göra då han vunnit både VM och Confederations Cup dom senaste åren.
Berndt Leno får nu njuta av en lite oplanerad semester istället och får nu en chans att verkligen gå igenom alla dom kontrakten som ligger framför honom. Återstår att se vart Bernt Leno hamnar till sommaren.

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*