Buffon får ytterligare 3 matchers avstängning

foto: Bildbyrån

Vi minns väl alla den rosenrasande Gigi Buffon efter uttågen i Champions League semifinalen. Domaren Michael Oliver fick höra det ena och det andra efter slutsignalen och även under matchen. Buffons hårda ord under matchen innebar ett rött kort men det är nu efterspelet som gjort att UEFA givit Buffon ytterligare 3 matchers avstängning.

 

Buffon sade bland annat att domaren “har en påse sopor där hjärtat borde sitta”. Det var bara ett citat av flera som Buffon väldigt överraskande slängde ur sig i den mixade zonen efter matchen.

Huruvida avstängningen kommer att påverka 40-åringen är osäkert. Gianluigi Buffon förlängde inte sitt kontrakt med Juventus och har ännu inte bestämt sig för om han ska fortsätta sin aktiva karriär. Det har ryktats om PSG men hittills är inget klart och vart och om Buffon ska fortsätta är fortfarande mycket oklart.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*