Perin helt klar för den gamla damen

Buffons ersättare klar.

Då är denna följetången över. MVK har bevakat ryktena och det är nu helt klart att Genoas Mattia Perin går till Juventus. Avtalet sträcker sig till 2022 och igår blev det officiellt. 

En lång läkarundersökning under lördagen slutade med att Perin kunde presenteras under en presskonferens vid 17:30 tiden. Övergången ligger på 12 miljoner € plus bonusar. Nu blir det Perin och Szczesny som kommer att konkurrera om platsen i Juves mål dom kommande åren. Perin lämnar nu Genoa efter 8 år i klubben.

En övergång som kan ge ringar på vattnet till Allsvenskan. Det har nämligen surrats rejält om Trelleborgs Marko Johansson till Genoa under våren. Väldigt spännande rykten som nu kanske blir verklighet…vi får se.
Den största frågan är dock fortfarande, vad ska Buffon göra?

SENASTE NYTT

Nytt podcastavsnitt ute nu ! Avsnitt 32

Målvaktskanalen Podcast är tillbaka och vi snackar återigen om dagsaktuella målvaktsbaserade ämnen 🙂 Pär Hanssons framfart i TV studion, Damlandslagets EM kval, Premier Leagues premiäromgång och mycket mycket annat ! Målvaktskanalen · 32 Man kan [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*