Silly Season så här långt

Cirkusen är i full gång på målvaktssidan

Här kommer en uppdatering av läget där ute i Målvaktsvärlden. Allt det hetaste surret, snacket och spekulationerna hittar du här. TheGoalkeeper-TransferCirkus

– Robin Olsen till Roma eller Liverpool ??? Gazetta dello Sport skriver att Romas Sportchef fått upp ögonen på Olsen under Sveriges playoffmatcher mot Italien. Barcelonas Jasper Cillissen och PSGs Alphonse Areola uppges också som potentiella ersättare till Alisson. Om han nu lämnar det vill säga. Priset på Alisson sägs ligga på 800 miljoner. Robin Olsens pris uppges ligga på c:a 30 miljoner kroner. Det ryktas också om Liverpool för Olsen skriver The Guardian om inte Alisson, Oblat eller Pope går dit så att säga…

Frederik Rönnow från Bröndby till Eintracht Frankfurt – Lukas Hradecky från Eintracht Frankfurt till Bayern 04 Leverkusen – Berndt Leno Bayern 04 Leverkusen till ??? Nya uppgifter säger att Leno är nära Arsenal. Atletico Madrid har också nämnts i samband med Tyskens namn men Oblat ser ut att bli kvar i Atletico så det finns ingen anledning att gå dit.

Marko Johansson Trelleborgs FF till Juventus/Genoa – Mattia Perin Genoa till Juventus – Gigi Buffon Juventus till ???? Vart går Buffon ? Det ryktas om PSG, Liverpool mfl eller slutar han helt?

Alison Becker Roma till ???? Ryktenas man, ska han stanna eller kommer en flytta att bli av efter VM ? Liverpool är det hetaste ryktet i dag.

Sergio Romero Manchester United ryktas vilja lämna Manchester United för att få speltid. Ersättare som De Geas backup ryktas bli Joe Hart. Bara rykten, vi vet ! Men lite intressant om Manchester City ägda Joe Hart kan lämna för värsta rivalen.

Sergio Rico Sevilla till Arsenal ? Ett ganska så hett rykte då Sevillas fd tränare Unai Emery nu tar över Arsenal. Emery som känner till Rico väl och kanske kan detta bli verklighet? Om Sevilla säljer Rico så ryktas det om Alaves keepern Fernando Pacheco eller Espanyols Roberto Jiminex som ska ersätta Rico i Sevilla.

Nick Pope till Liverpool. Engelska tidningar skriver att Jörgen Klopp siktat in sig på Burnleys succé keeper istället för Romas “dyra” Alisson. Roma begär 800 miljoner för brassen samtidigt som Pope “bara” skulle kosta c:a 150 miljoner. Burnley har också ersättaren redan klar, Tom Heaton finns ju redan i truppen.

-Kristoffer Nordfeldt till AIK?? Swansea har åkt ut Premier League. Att sitta på bänken bakom Fabianski i Premier League är en sak, men att göra det ännu ett år och i The Championship kanske inte är det Kristoffer vill ? Lämnar Oscar Linnér för Grekland och Olympiakos som det snackats om så kan mycket väl Sportchef Björn Wesström slå en signal till Kristoffer.

-Jasper Cillissen uppges lämnas Barcelona och nu skriver Spanska tidningen El Mundo Deportivo att PSV Eindhovens Jeroen Zoet är då Barcelonas val som ersättare till Cillissen.

Vad vet vi???? Allt är bara surr, rykten, snack….men det är alltid intressant att spekulera.

PÅ ÅTERSEENDE, Denna sidan Uppdateras hela tiden då nya rykten hela tiden dyker upp.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*