Italienska och Engelska rykten kring Robin Olsen

SILLY SEASON

180602 Sveriges mŒlvakt Robin Olsen under trŠningslandskampen i fotboll mellan Sverige och Danmark den 2 juni 2018 i Stockholm. Foto: Niklas Larsson / BILDBYRN / kod NL / 44160

VM har inte ens börjat och ryktena kring vår Svenska målvakt bara haglar in.
Enligt italienska Gazetta dello Sport har Romas sportchef fått upp ögonen för Robin Olson under Svergies VM-playoff i höstas. Engelska The Guardian skriver också att Liverpool är intresserade om Mersysideklubben inte lyckas värva Jan Oblak eller Alisson Becker.

Roma ryktas scouta den internationella målvaktsscenen för att säkra upp om Alisson Becker lämnar klubben efter VM (Nya färska rykten säger att Alisson till och med är överens med Real Madrid!). Becker jagas av flera storklubbar och enligt uppgifter har Roma alltså spanat in sig på Robin Olsen, men även Barcelonas Jasper Cillessen och PSGs Alphonse Areola sägs vara av intresse som en eventuella ersättare. Italiensk media hävdar dock att Robin är Romas 1a val om Alisson skulle lämna.

The Guardian skriver dagens tidning i ett skalas “ryktessvep” att Liverpool också är intresserade av Robins tjänster OM klubben inte lyckas knyta till sig Jan Oblak, Alisson Becker eller Nick Pope som det också surras kring.

Robin Olsen spelar till vardags i FC Köpenhamn och hans prislapp uppges ligga på 3 miljoner Euro, kontraktet med FC Köpenhamn sträcker sig till 2020.

Robin laddar för fullt just nu inför Måndagens Svenska VM premiär mot SydKorea som spelas kl 14.00 svensk tid.

Skrivet av: Josefin Månsson

Foto: Niklas Larsson / BILDBYRÅN

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*