Leno till London?

Silly Season

Foto: Bildbyrån.

Vi på målvaktskanalen bevakar givetvis silly season och dom allra mest intressanta ryktena tar vi såklart upp. Bendt Leno har varit en följetång länge nu och idag har det kommit nya uppgifter som tyder på att Leno är nära en övergång till Arsenal. Detta enligt uppgifter ifrån Tyska Sport Bild.

Leno har varit en stabil sista utpost i Bayer Leverkusen sedan ankomsten 2011. 233 matcher senare i klubben ser han nu ut att ta nästa steg till Londonklubben. Hans nuvarande klubb har redan gjort klart med Eintracht Frankfurts Finska målvakt Lukáš Hrádecký, vilket tyder på att Leno med största sannolikhet inte finns i klubben efter sommaren.

Arsenals nye tränare Unai Emery står nu inför ett intressant målvaktsval. Petr Cech och David Ospina, eller värva in något nytt. För Leno vore Arsenal ett intressant steg efter drygt sju säsonger i Leverkusen. Vad som skulle hända med Cech eller Ospina skulle vara intressant att veta ifall eller när Leno blir presenterad. Som sagt, silly season är i full gång.

Daniel Angergård

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*