Då kör vi!

foto bildbyrån

Franks blogg:

Hej och välkomna hit!

Det är få ämnen som intresserar mig lika mycket som målvaktsspelet. Allt från att själv spela och träna, att studera andra målvakter och tekniker, målvaktsutrustning, (listan kan göras lång..), till att diskutera och dela med sig av mina egna erfarenheter och framförallt att få lära sig av andras. Så när jag fick förfrågan om att vara med och blogga här på Målvaktskanalen var svaret givet!

Här kommer ni bland mycket annat kunna följa min vardag som målvakt i Jönköpings Södra IF och mitt jobb som målvaktstränare i klubbens ungdomsakademi, mina tankar om fotboll och allt som berör målvakter. Lägg dessutom till att VM startar idag så förstår man ju snabbt att det knappast lär bli brist på samtalsämnen!

Har ni frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att höra av er!

Vi hörs snart igen!

/ Frank Pettersson

 

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*