Målvaktskanalen är här

AV MÅLVAKTER FÖR MÅLVAKTER

Varmt välkommen skall du vara! 

Sveriges och Nordens enda och givetvis största fotbollssajt endast för målvakter är nu här.
Här hittar du dom senaste målvaktsnyheterna. Vi försöker att samla allt som är läsvärt och intressant för alla målvakter på ett och samma ställe.
Nu slipper du surfa runt på 3 eller 4 eller kanske 5 olika sportsajten för att leta upp det mest intressanta, dvs målvaktsnyheterna. Nu finns allt samlat under ett och samma tak!

Meningen med Målvaktskanalens ska också vara att detta blir en samlingsplats för alla målvakter, målvaktstränare och för alla som har ett intresse av att vara målvakt. Genom att gå med i facebookgruppen så kan vi tillsammans skapa ett community där vi kan snacka/surra/tugga/tjöta om allt som har med målvaktslivet att göra!
Där kan du posta dina egna videos och bilder som vi sen kan skapa ett intresse kring. Ett community !

Här på Målvaktskanalen så har du chansen att komma när flera av Nordens elitmålvakter genom MVKs bloggare. Här har flertalet aktiva målvakter sina egna bloggar som du kan läsa och på så sätt följa med i deras vardag och bli inspirerad men också finns chansen att skapa “relation” där du kan skriva frågor direkt till dessa bloggare. Bli inspirerad och få tips och trix utav flera målvakter som nått ända fram till elitnivå!

MVKs Podcast som John Alvbåge håller i finns också samlad här. Alla avsnitt är samlade här på ett och samma ställe.

MVKs Youtube kanal hittar du här också. En kanal som med tiden ska växa med egna videos och en interaktiv målvaktsskola ska växa fram, med mera. Här finns mycket att utveckla. Men redan idag finns flera godbitar ifrån Youtubes enorma filmbibliotek utvalda ifrån MVKs elitkeepers(bloggarna).

Målvaktskanalen har en enorm kapacitet och detta är bara början ni ser idag. Målvaktskanalen vill samla allt som har med målvaktsyrket att göra. Har du exempelvis en målvaktsskola eller en egen video eller vad som helst som du vill uppmärksamma så skriv till oss så hjälper vi dig.

MVK kommer också i framtiden att kunna anordna kvalitativ målvaktsträning för dig! Summercamps, Vintercamps och annat kommer att anordnas samt supersuccén KeeperBattle kommer att arrangeras igen! Den första upplagan anordnades i December 2017 och kommer att dyka upp igen.

Målvaktskanalen kommer också att testa dom senaste trenderna inom målvaktsbranschen. Nya handskar och annat kommer vi att testa och MVK shoppen kommer också att växa fram med tiden. Där kommer du att kunna köpa feta MVK prylar i framtiden.

Som sagt, detta är bara början.
Tack för att du är en del av Målvaktskanalen.
Sprid gärna nyheten att vi finns. Tala om oss med dina målvaktsvänner.  

En fotobllssajt Av Målvakter För Målvakter !

SENASTE NYTT

Nytt podcastavsnitt ute nu ! Avsnitt 32

Målvaktskanalen Podcast är tillbaka och vi snackar återigen om dagsaktuella målvaktsbaserade ämnen 🙂 Pär Hanssons framfart i TV studion, Damlandslagets EM kval, Premier Leagues premiäromgång och mycket mycket annat ! Målvaktskanalen · 32 Man kan [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*