MVK presenterar Grupp-C

Keepers I Grupp C

Då ska vi presentera en ny VM grupp.

Grupp C

Frankrike
Australien
Peru
Danmark

MVK kommenterar gruppen:
Frankrike har en fantastisk trupp, säkert hela VMs bredaste och bästa trupp. Det behövs i en troligtvis lång turnering. Stora favoriter i gruppen.
The Socceroos, Australien är en hårt kämpande fotbollsnation som lever på sin fysik och teamspirit och har potentialen att överraska. Australien får man inte underskatta.
Peru som tog den absolut sista VM platsen i kvalet då man slog ut Nya Zeeland i Play off gör sitt första VM på 36 år. En nation som älskar sin fotboll och som kommer otroligt taggade till detta VM slutspelet. Det är samma sak här som för Australien, dvs detta laget får man inte underskatta!
Danmark har under några år byggt nytt under Åge Hareides ledning och ser riktigt bra ut. Danmark har en potential att faktiskt kunna vinna denna gruppen med också en potential att åka ur, mycket hänger på öppningsmatchen är känslan. Ett bra resultat där och Danskarna kan bli farliga.

Målvakterna:
Frankrike har i sin lagkapten Hugo Lioris en målvakt en ledare och matchvinnare. Hugo som rankas strax bakom den absoluta supertoppen av målvakter i världen har genom åren varierat totala superinsatser med lite svagare insatser. I Lioris så har Frankrike en mycket stark sista utpost.
Maty Ryan har dom senaste åren letat efter sitt stora genombrott i dom absolut största ligorna i Europa. En fantastisk tid i Club Brugge tog honom till Valencia där det till en början gick fint men sen fick den mycket fysiskt starka Maty mest sitta vid sidan. En utlåning tillbaka till den Belgiska ligan och Genk gjorde att han till slut fick möjligheten att spela i The Premier League. Brighton & Hove Albion blev klubben för Mary och där, äntligen har det blivit mycket speltid i en av Europas största ligor. Mary har fått kämpa och slita under säsongen och gjort det med bravur och hans insatser i många matcher under året var en starkt bidragande orsak till att “lilla” Brighton & Hove Albion. Vi får hoppas att vi får se Matys fantastiska volleyutspark i VM, där har Australien ett ruggigt anfallsvapen.
Pedro Gallese är en stora hjälte hemma i Peru, såklart. Pedro var med sina fina insatser i VM kvalet och i play offen mot Nya Zeeland en starkt bidragande orsak till att Peru gick till VM för första gången på 36 år. Han spelar tillvardags i det Mexikanska ligalaget Veracruz. Gallese är en relativt okänd keeper för oss i Europa och det är exakt det som är så fint med VM att nya profiler kan dyka upp! Ska bli spännande att se honom.
Kasper Schmeichel har växt ut till en världsmålvakt. Efter kampen med Joe Hart i Manchester City i ung ålder så har Kasper varit i väldigt många klubbar runt om i England och hans enorma träningsvilja och vinnarskalle har tagit honom hela vägen till ett Premier League guld med Leicester i 2015/2016. I Leicester så har Kasper nu sen 2011 sitt hem och han är där en otroligt viktig kugge, profil, ikon och hjälte. Den eviga talangen som växt upp i sin pappa Peters skugga är numera en fullvuxen man och en världsmålvakt! Kasper har en aura och pondus som är enorm, den har han ärvt av sin far men Kasper har skapat sin stil och är ingen sämre kopia av sin pappa, absolut inte.
Kasper har är en vinnare och har en av målvaktsvärldenst starkaste psyken. Danmark ska vara riktigt nöjda med sin målvakt.

Keepers I Grupp C

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*