Rui Patricio klar för Premier League nykomlingen

Silly Season

Foto: Bildbyrån

Mitt under brinnande mästerskap och med två dagar till nästa gruppspelsmatch mot Marocko, skriver Portugals målvakt Rui Patricio på för Wolves.

Den mycket rutinerade burväktaren som fyllde 30 år tidigare i våras, lämnar Sporting CP, som han tillhört sedan 2000. Redan som 12-åring värvades han till klubbens ungdomsakademi och gjorde sedan sin A-lagsdebut 2006 och höll nollan.

För drygt en månad sedan blev Sportings spelare attackerade av drygt 50 maskerade supportrar till laget, på deras träningsanläggning. Rui Patricio var en av spelarna som ska ha blivit fysiskt attackerade och önskade att få bryta sitt kontrakt. Idag har han nu skrivet på för Premier League nykomlingen Wolves, som har en tydlig portugisisk koppling. Kontraktet är på fyra år och det ska bli spännande att denna fantastiskt duktiga målvakt prova sina vingar på de brittiska öarna.

Daniel Angergård

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*