Leno KLAR för Arsenal

LENO ÄR KLAR

Foto: Bildbyrån.

Vi har skrivit om det förut. Leno till Arsenal. Men först nu kan vi säga att det är klart!

Berndt Leno är nu helt klar för Arsenal och övergången är nu officiell. Allt blev klart under kvällen och till kommande säsong så får Arsenal en riktigt spännande målvaktssituation. Vad kommer att ske med Petr Cech och David Ospina nu? Vi får se.

Det blev 7 säsonger i Bayern Leverkusen för 26 åringen som snöpligt tappade landslagsplatsen till VM i Ryssland i sista stund. Det var ett bakslag då Joachim Löw tog ut Neuer, Ter-Stegen och Trapp och ingen Leno. Men nu är det glömt och betydligt klagade miner kan vi tro.

Tyska Bild skriver att prislappen väntas ligga på runt 20 till 25 miljoner euro, vilket innebär mellan drygt 205 och 256 miljoner svenska kronor.

– Vi är väldigt glada över att Bernd Leno ansluter till oss. Bernd är en målvakt av hög kvalitet och med stor erfarenhet. Han har under de senaste sju åren varit en toppspelare och spelat regelbundet för Leverkusen i Bundesliga. Vi är alla glada över att Bernd har valt Arsenal och jag ser fram emot att börja jobba med honom under försäsongen, säger Arsenals tränare Unai Emery till klubbens hemsida.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*