Stojans Blogg

STOJANS BLOGG

bloggbild

Stojans Blogg:

Hej på er!

Det är dax för mitt första inlägg här på målvaktskanalen!

Denna vecka har varit ruskigt tung rent fotbollsmässigt. Först ett sent poängtapp i derbyt mot GAIS och sen en förlust hemma mot Norrby. Inte riktigt vad vi hade räknat med. Men som tur är återstår det massa matcher kvar av serien så det är bara att köra på. nästa tisdag är det match mot Franks Jönköping södra. Ser verkligen fram emot den matchen! Både jag och Frank har i mitt tycke världens bästa märke i målvaktshandskar Uhlsport! Jag har aldrig spelat i skönare handskar än deras och då har jag prövat i princip alla märken som finns!

Måste ju bara kommentera lite om VM!

Båda “mina” lag vann sina premiärmatcher. Serbien slog CostaRica och Sverige vann som bekant mot Sydkorea.
Men omg 2 i respektive grupp kommer bli riktigt tuffa matcher. Serbien-Schweiz och Sverige-Tyskland. Hoppas på fina resultat i dessa matcher.

Vi hörs snart igen! /Stojan

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*