Roma och Bologna byter målvakt med varandra

Silly Season

Det är inte ofta man ser klubbar göra bytesaffärer inom fotbollsvärlden, speciellt inte när det handlar om målvakter. Denna affär är inte heller ett rakt byte, men de italienska klubbarna värvar varandras målvakt.

Foto: Bologna

Målvakterna det handlar om är Lukasz Skorupski, 27, som har spelat andrafiol i Roma under säsongen bakom fantastiska Alisson Becker, och Antonio Mirante, 34,  som startade 33 matcher i Serie A för Bologna denna säsong. Roma betalar 4 miljoner euro och Bologna lite mer, nio miljoner euro.

Skorupski lär gå in som förstemålvakt i den kommande säsongen i Bologna och få ett stort förtroende. För Mirantes del blir det nog lite tuffare med att få speltid. Alisson finns redan och är given i startelvan, men ifall brassen lämnar kan en lucka öppna upp sig, även fast det troligaste är att en till målvakt värvas in ifall han lämnar.

Daniel Angergård

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*