Viviano ersätter Rui Patricio i Sporting

SILLY SEASON

Med Rui Patricio borta så behöves det en ersättare för den Portugisiska storklubben. Nu har man hittat en ersättare i Emiliano Viviano, Samdorias 32 åriga målvakt.
Det kommer att bli spel i Europa League till hösten för Viviano då Sporting slutade på en 3e plats i Ligan och kommer att spela i Europa. Lissabon betalar 2 miljoner Euro för Viviano som värvades utav Sinisa Mihajlovic, som var tilltänkt som ny huvudtränare i klubben. Men kaos råder i Sporting och mitt i kaoset så tillträdde tidigare serbiske Milan-tränaren Sinisa Mihajlovic för knappt 2 veckor sen. Han har nu redan fått sparken av klubben då det var Presidenten Carvalho, som tillsatte Mihajlovic och Carvalho blev nyligen bortröstad från sin roll som president i klubben av supportrar till förmån för en ny ledning. Kaos är bara förnamnet och mitt i kaoset finns nu Viviano.

Viviano som bortsett ifrån en kort sejour i Arsenal under 2013/2014 har tillbringat hela sin karriär i Italien.

Det blev 115 framträdanden i Sampdoria under 4 säsonger och nu snackas det om att Atalantas målvakt Marco Sportiello ska ersätta Viviano i Sampdoria.

Det ska bli roligt att följa Viviano i Sporting Lissabon och vi får hoppas att kaoset lugnar ner sig i klubben.
Ni kan se på Youtube videon här nedan att Sporting får en riktigt bra ersättare till Patricio.

SENASTE NYTT

Buffon använder drömmen om Champions League titeln som drivkraft.

Den levande legendaren Gianluigi Buffon stod i helgen Turinderby sin 648e Serie-A match och gick då om Paulo Maldinis gamla rekord med flest spelade matcher i Italiens högsta liga.  Den idag 42 åriga målvakten berättade [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*