Stojans blogg: VM tankar

STOJANS BLOGG

DAFP PHOTO / Johannes EISELE

Stojans Blogg

Satt och tittade på åttondels finalen mellan Kroatien och Danmark och jag säger bara Kasper Schmeichel!!
Vilken match killen gör… Och ändå åker Danmark ut!!
Så är livet för oss målvakter. Man kan göra en toppenmatch och ändå stå där ute någon poäng. Som målvakt är du verkligen beroende av att din lagkamrater gör sitt yttersta och hjälper dig, annars tar man inte poängen eller poängen! Sen har man ju alltid en motståndare som man möter med och i detta fallet va det ett Kroatien som jag tror kan gå hela vägen och vinna! Luka Modric, Ivan Raketic, Mario Mandzukic mm är ju världsklasspelare som spelar i världens absolut bästa klubbar. Innan jag avslutar ,åsfe jag även skriva lite om Subasic Kroatiens målvakt! När det blir 1-0 till Danmark sitter några experter och påstår att det är en tavla av Subasic!! Men ett skott som går igenom 2-3 gubbar som står framför honom och detta är från ca 3 meter,, är inte lätt att ta. önskar lite mer förståelse och kunskap målvaktsspelet innan man talar om tavlor hit o tavlor dit!! Hade varit kul att ha en målvakt i studion till varje match som har spelat på hög nivå som kan prata lite om målvakternas agerande i matcherna!

Nu ska jag åka till Eskilstuna och spela match mot AFC! Ett lag som är riktigt bra men vi vill givetvis vinna för det va ju ett tag sen!

Hörs igen!

Stojan

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*