Podcast: VM Special med Thomas Ravelli

MVK Podcast är tillbaka med VM legendaren Thomas Ravelli som gäst.
John Alvbåge talar med Thomas i ett öppet, spontant och ärligt samtal om årets VM i Ryssland.
Det talas om De Gea, Schmeichel, El Hadary, Robin Olsen och mycket annat. Thomas ger sina bästa tips till att bli en framgångsrik straffmålvakt och Thomas berättar att om han inte hade tappat motivationen så hade han kunnat hålla på i många år till. Plus mycket mycket mer.

Ni hittar Målvaktskanalens Podcast på Itunes, Podcaster, Acast och på Soundcloud som du kan se här nedanför.

SENASTE NYTT

Buffon använder drömmen om Champions League titeln som drivkraft.

Den levande legendaren Gianluigi Buffon stod i helgen Turinderby sin 648e Serie-A match och gick då om Paulo Maldinis gamla rekord med flest spelade matcher i Italiens högsta liga.  Den idag 42 åriga målvakten berättade [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*