Podcast: VM Special med Thomas Ravelli

MVK Podcast är tillbaka med VM legendaren Thomas Ravelli som gäst.
John Alvbåge talar med Thomas i ett öppet, spontant och ärligt samtal om årets VM i Ryssland.
Det talas om De Gea, Schmeichel, El Hadary, Robin Olsen och mycket annat. Thomas ger sina bästa tips till att bli en framgångsrik straffmålvakt och Thomas berättar att om han inte hade tappat motivationen så hade han kunnat hålla på i många år till. Plus mycket mycket mer.

Ni hittar Målvaktskanalens Podcast på Itunes, Podcaster, Acast och på Soundcloud som du kan se här nedanför.

SENASTE NYTT

Nytt podcastavsnitt ute nu ! Avsnitt 32

Målvaktskanalen Podcast är tillbaka och vi snackar återigen om dagsaktuella målvaktsbaserade ämnen 🙂 Pär Hanssons framfart i TV studion, Damlandslagets EM kval, Premier Leagues premiäromgång och mycket mycket annat ! Målvaktskanalen · 32 Man kan [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*