Hopf byter klubb inom Turkiet

Silly Season

Foto: Bildbyrån

Den tidigare Hammarby målvakten Johannes Hopf byter klubb inom Turkiet från nedflyttade Genclerbirligi, till uppflyttade Ankaragücü.

Foto: Bildbyrån

Det var Sportbladet som var först med att avslöja att övergången skulle bli klar. Ett treårskontrakt med nykomlingen är påskrivet och klart.

– Det har funnits intresse för honom sedan Genclerbirligi åkte ur högstaligan, det största intresset kom från turkiska klubbar. Den här lösningen var den bästa, bra ekonomi och så fick han stanna i staden. Klockren lösning. Ny arena och ny träningsanläggning också. Han fortsätter även att konkurrera om en plats i landslaget, säger agenten Jonathan Chalkias till Sportbladet.

Ankaragücü hade problem med sin ekonomi och blev nedflyttade från högstaligan säsongen 2011-12, men de är nu på väg upp till toppen igen. Det med fansen i ryggen.

– Jag har varit i den här stan tre år. Genclerbirligi syns inte så mycket på stan, Ankaragücü är på alla taxibilar, det är folkets lag i den här stan. De har extremt mycket supportrar. Det är en av de stora klubbarna, men de har som sagt haft det lite tufft på slutet. Nu bygger man upp allt igen, säger Johannes Hopf till Sportbladet.

Målvaktskanalen önskar Hopf fortsatta framgångar i Turkiet och sin nya klubb!

 

 

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*