Areola på gång till Roma

Silly Season

Foto: Bildbyrån

Alphonse Areola var med och vann VM-guld med Frankrike. För hans del blev det tyvärr ingen speltid. Just speltid kan det bli svårt att få i PSG i höst, och nu kommer rykten om en flytt.

Foto: Bildbyrån

Areola var förstemålvakt den gångna säsongen i franska mästarna PSG, men i och med att de värvat in Gianluigi Buffon ser det tufft ut att ta förstatröjan. Buffon har med största sannolikhet värvats in för att ta över som förstemålvakt, annars hade han inte lämnat Juventus.

I klubben finns nu Areola, Buffon och tyske Kevin Trapp, stentuff konkurrens med tre oerhört duktiga målvakter. Även om speltiden skulle vara liten som andremålvakt bakom Buffon, kan man lära sig mycket av den levande legenden. För Areolas del lutar det dock mest åt en övergång till Italien. Premium Sport skriver att ifall Romas målvakt Alisson Becker blir såld, har Areola och Roma nått en överenskommelse.

Svenska Robin Olsen uppges vara Romas nummer 2 på sin lista av ersättare till Alisson Becker!

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*