Napoli ute efter Arsenal-målvakten

Silly Season

Foto: Bildbyrån

Om bara några veckor kickar den nya säsongen igång igen. Förstemålvakten i Napoli Pepe Reina har lämnat för konkurrenten Milan. Trots två värvningar på målvaktsfronten kommer nu nya rykten.

Foto: Bildbyrån

Alex Meret och Orestis Karnezis har redan värvats in på målvaktssidan från andra Serie A-klubbar. Det kan då kännas fullt, men italienska Calciomercato skriver att Napoli även är sugna på David Ospina från Arsenal. Londonklubben har värvat in Bernd Leno och har även Petr Cech i truppen. Speltid i Arsenal i höst ser det ut att bli snålt med och en övergång ligger nära till hands för colombianen. Det som ser ut att öppna upp för Ospina i Napoli är just för att Meret har skadat sig under försäsongen och beräknas vara borta i ett par månader.

Det har även ryktats om en flytt till argentinska Boca Juniors. Men i en intervju med Goal verkade Ospinas agent stänga den dörren.

– Han vill gärna flytta till Boca, men det är inte rätt läge just nu, vi är fokuserade på att stanna i Europa eftersom han är relativt ung.

 

 

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*