Alisson Becker klar för Liverpool

VÄRLDENS DYRASTE KEEPER

Då var det 100% klart ! Alisson är en Liverpoolspelare och numera världens dyraste målvakt.
– Det är en dröm som blir sann, säger Alisson i en kommentar på Liverpools hemsida.

Så sent som 2016 dök han upp i Rom ifrån Brasilianska Internacional.
Då var Polacken Szczesny klar etta i Romamålet men när han såldes till Juventus 2017 så fick Alisson ta över i Romas mål. Ni ska veta att det var inte helt 110% säkert om Roma skulle satsa på den då i Europa oprövade 24 åringen. Det ryktades om att en ny ”etta” skulle värvas in men Roma ledningen beslöt sig för att satsa på sin oslipade diamant. Det slutade nu att på bara en hel Serie-A säsong och ett väldigt lyckat Champions League år så har Alisson gått ifrån ganska så okänd i Europa till världens genom tiderna dyraste målvakt👏🏻Imponerande och nu är längtan till att Premier League ska dra igång enorm.

Nytt transferrekord för en målvakt !
Kross av det gamla rekordet som hans landsman Ederson hade då han gick ifrån Benfica till Man City för c:a 35 milj £ . Alisson uppges kosta Liverpool emellan 66-80 milj £(olika summor förekommer hit och dit och med bonusar så kan övergångssumman sluta på c:a 80 miljoner pund)!
Ett 5-årskontrakt ska vara klart för underskrift. Alisson har alla möjligheter att bli en av dom stora i Liverpools och Premier Leagues historia! Otroligt spännande ska det bli att följa Alisson i The Premier League.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*