Olsen närmar sig Roma

Silly Season

Foto: Bildbyrån

Igår blev en av sommarens hetaste och mest omtalade spelare klar för Liverpool. Brasilianaren Alisson Becker lämnar Roma och lämnar nu en plats öppen i Rom-klubben.

Foto: Bildbyrån

En plats som kan tas av svenska landslagets målvakt Robin Olsen. Ingen har vid det här laget missat att Olsen ryktas till Roma och nu när Alisson lämnat är det stor chans att övergången kan ske. Romas sportchef Monchi ska ha Robin Olsen som etta på sin önskelistan som Alisson-ersättare, enligt Gazzetta dello Sport. Samma tidning skriver att svenskens agent Hasan Cetinkaya var på plats i Rom under gårdagen.

Roma har gott om pengar efter försäljningen av Alisson, som är den dyraste målvakten någonsin, drygt 750 miljoner kronor kostade han. Trots detta så verkar det vara en pengafråga just nu om övergången ska bli av eller inte. FCK vill ha drygt 170 miljoner för Robin samtidigt som Roma är beredda att betala 125 miljoner kroner.

Förutom Robin Olsen ryktas Roma vara intresserade av PSGs Alphonse Areola. Men sett med svenska ögon får vi verkligen hoppas att det blir Olsen som vaktar stolparna på Olympiastadion i höst.

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*