Rinne årets spelare i Aab

Foto: © BildbyrŒån

Aalborgs supporterklubb har utnämnt Jacob Rinne till årets Aab spelare 2017/2018 !
Jacob har från första stund visat hur duktig han är som målvakt sen han i förra sommaren anslöt ifrån KAA Gent.
Aalborg har fått en kanonstart på den nya säsongen och är obesegrade efter 2 omgångar.
I helgen besegrades förra säsongens mästarlag FC Midtjylland med 2-1.

Alltid roligt med Svenska keepers som gör det bra utomlands. Jacob som föll på målsnöret i årets VM turnering. Jacob var reserv på hemmaplan och fick inte följa med till Ryssland men fortsätter Jacob att utvecklas i Ålborg tröjan så finns det säkert stora möjligheter för fler landslagsuttagningar i framtiden för 25-åringen ifrån Örebro.

SENASTE NYTT

Nytt podcastavsnitt ute nu ! Avsnitt 32

Målvaktskanalen Podcast är tillbaka och vi snackar återigen om dagsaktuella målvaktsbaserade ämnen 🙂 Pär Hanssons framfart i TV studion, Damlandslagets EM kval, Premier Leagues premiäromgång och mycket mycket annat ! Målvaktskanalen · 32 Man kan [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*