Arsenal intresserade av Bundesliga-målvakten

Silly Season

Foto: Bildbyrån

Londonklubben har redan värvat in Bernd Leno från Bayer Leverkusen. Nu kommer det uppgifter om att de är intresserade av ännu en Bundesliga-målvakt.

Foto: Bildbyrån

Det handlar om Borussia Mönchengladbachs 29:årige målvakt Yann Sommer, som har ett kontrakt till 2021 med den tyska klubben. Daily Mirror skriver att förhandlingar är inledda, medan spanska Marca skriver att klubben är “i långt gångna förhandlingar” om att värva schweizaren.

Arsenal har redan nu en väldigt stark målvaktsuppsättning med nyförvärvet Bernd Leno, Petr Cech och David Ospina. De två sistnämnda har båda ryktats bort under sommaren, Ospina till b.la. Napoli och Boca Juniors. För Cechs del pratas det mycket om en comeback till sin före detta klubb Chelsea. Det eftersom att Thibaut Courtois ser ut att skriva på för Real Madrid.

Om en övergång ska ske för Sommer till Arsenal, lär de först behöva sälja antingen en eller både Cech och Ospina. Övergångssumman sägs ligga på 300 miljoner kronor.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*