Ochoa till Napoli?

Silly Season

Foto: Bildbyrån

Vi har tidigare skrivit här på målvaktskanalen att Napoli är ute efter en tredje målvaktsvärvning under detta fönster. Nu kommer det fortsatta rykten.

Foto: Bildbyrån

Det har tidigare pratats om David Ospina från Arsenal, men nu kommer uppgifter att Serie A-klubben är intresserade av Guillermo Ochoa, enligt Corriere del Mezzogiorno. 33:åringen spelar i belgiska Standard Liége, men har tidigare tillhört b.la La Liga-klubbarna Málaga och Granada. Men det är främst i det mexikanska landslaget som han har hyllats för sina fantastiska insatser, både under VM i Brasilien 2014 och nu i somras i Ryssland.

Pepe Reina har lämnat Napoli och de har redan värvat Alex Meret från Spal och Orestis Karnezis från Udinese. Anledningen till att de är ute efter ännu en målvakt är förmodligen för att Meret har skadat sig under försäsongen och beräknas vara borta ett par månader.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*