Viktor Johansson till Leicester City

Svensk talang till Premier League klubben

Det finns en del Svenska Målvakter som är utlandsproffs numera. En av dom är Viktor Johansson som lämnade Hammarby som 16 åring för att bli ungdomsproffs i Aston Villa. Det var 2014 och nu ca 4 år senare så blir det en permanent flytt till Premier League klubben Leicester City.

Såhär glad blev Viktor när han just skrivit på för Leicester!

Den nu 19-årige Johansson gjorde 23 starter för Aston Villas U23-lag under den gångna säsongen. Viktor var utlånad till Alfreton Town i den engelska sjättedivisionen under våren. Han har nu skrivit på ett 2 årskontrakt (tror vi) med Leicetser U-23 trupp(talangtrupp). Detta betyder fantastiska utvecklingsmöjligheter för Viktor att få chansen i en så stor klubb.

Viktor Johansson har gjort nio u-landskamper för Sverige. Stort lycka till i din nya klubb ö nekar MVK!

 

 

 

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*