Buffon Fransk SuperCup mästare

Gigis första titel i Frankrike

Gigi Buffon med 11 ligatitlar i Italien, 1 VM Guld och med 5 Italienska Cuptitlar har nu vunnit sin första titel med sin nya klubb PSG. Buffons nya klubb Paris Saint-Germain tog i våras hem den franska ligan och ställdes i eftermiddag mot Monaco i den franska supercupen Trophée des Champions på Shenzhen Universiade Sports Centre i Kina. Det blev en komfortabelt Super Cup final för Gigi då PSG vann med 4-0. I Monacos mål stod Schweizaren Diego Benaglio.

Höjdpunkter ifrån matchen kan du se här nedanför:

SENASTE NYTT

Buffon använder drömmen om Champions League titeln som drivkraft.

Den levande legendaren Gianluigi Buffon stod i helgen Turinderby sin 648e Serie-A match och gick då om Paulo Maldinis gamla rekord med flest spelade matcher i Italiens högsta liga.  Den idag 42 åriga målvakten berättade [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*