MVK växer och det kommer mera

Johns Blogg 4 Aug 2018:

Hej hej bloggen och MVK.
Vi öppnade sajten för allmänheten i Maj i år som ni kanske vet. Det extremt roliga är att sajten sen dess har över 6100 unika besökare och över 12300 besök! WOW!

Tack till alla er!

Instagramsidan har precis passerat 1000 följare och vi tar hela tiden små goa steg framåt. Vår instagram söker inte bara likes och lägger upp räddningar i krysset. Vi vill dela viktiga nyheter med fokus på internationell men mest på Nordisk dam och herrfotboll, samt futsal. Men vi vill också genom vår kunskap förmedla analyser och ge en utvecklande syn på målvaktslivet, riktigt unikt jämfört med många andra såkallade Målvaktskonton på instagram. Vi har hellre 1000 intresserade och passionerade följare än 100.000 följare som bara vill se tabbar och räddningar i kryssen!

Vi känner att vi inte ens har börjat. Sidan är idag nästan bara en nyhetssajt men vi ska utvecklas till så mycket mer.
Vi har stora visioner och planer för framtiden med MVKs egna målvaktsskola och en mer levande Youtubekanal i framtiden. Men Rom byggdes inte på en dag utan det kommer, det kan vi lova.

***

Vi har mer Bloggare på ingång och vi kan snart presentera Falkenberg Hampus Nilsson här som bloggare! Otroligt stort för oss att få in Hampus i gänget!

Vi har då mig själv, Stojan, Frank, Jocke, Marko, Marcus och Hampus ibland alla elitkeepers som delar med sig om sin vardag som målvakt!

Kom ihåg att ni kan ställa frågor direkt till oss, vi finns till för er! MVK är av målvakter för målvakter. Ställ frågor via Instagram, Hemsidan eller Facebook!

***

En ny podd är på ingång, vi har haft lite “semesterledigt” på poddredaktionen 😉 Men nästa gäst är Jocke Wulff där det blir mycket fokus på VM och Silly Season, samt på Jocke själv såklart! Ska bli skitkul att ta ett snack med Jocke Wulff!!! (som också är en bloggare och MVK profil!!! 😎

***

Ha det gott sålänge alla! /JOHN

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*