Fulham värvar dubbelt inför Premier League återkomsten

SILLY SEASON 18/19

Fulham är tillbaka i The Premier League och möter redan nu på Lördag Crystal Palace i premiären. Inför premiären så har Fulham på 1 vecka gjort klart med 2 nya målvakter och det är inte vilka som helst. Ifrån Besiktas kommer rutinerade Fabri Agosto Ramirez och ifrån Sevilla lånas Sergio Rico in!

En helt fantastisk målvaktsduo som innebär att Fulham verkligen satsar för att försöka stanna kvar i fotbollens finrum. Båda målvakterna är enormt erfarna på hög nivå då båda två har Champions League erfarenhet och båda två var i stort sett ordinarie i sina resp klubblag under förra säsongen.

Fabri är klar

Fabri som ansluter ifrån Turkiska Besiktas känner Fulhams målvaktstränare José Sambade Carreira ifrån förr då han varit keeper tränare för Fabri i just Besiktas. Sergio Rico lånas in ifrån Sevilla, ett lån som gäller för hela säsongen 18/19. Rico spelade 24 Laliga matcher förra säsongen och 8 CL matcher för Servilla. Rico har 170 La Liga matcher med sig i bagaget trots sin ringa ålder på 24 år.

I Fulhams trupp sen förra säsongen finns Marcus Bettinelli, den 26 åriga Engelsmannen som stod under föregående säsong då Fulham tog klivet upp ifrån The Championship. Tuff konkurrens blir det nu för Bettinelli !

Här nedanför så kan ni se en vid ifrån José Sambade Carrieras legendariska målvaktsträningar. Han är en legendarisk målvaktstränare som nu “headhuntats” till Fulham.

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*