Sevilla jagar Real Madrid-målvakten

Silly Season

Kiko flyger mot Sevilla ?

Real Madrid lär ha den absolut bredaste målvaktsuppsättningen i världen för tillfället. Det öppnar upp för att någon ska lämna och Sevilla ser ut att vara intresserade.

Huvudstadsklubben har värvat både Thibaut Courtois och Andriy Lunin, och sedan tidigare finns Keylor Navas, Kiko Casilla och unge Luca Zidane i truppen. Den som sägs vara intressant för ligakonkurrenten Sevilla är Kiko Casilla, enligt spanska tidningen AS. 31-åringen har fått agera andremålvakt bakom Navas och med Courtois in lär inte chanserna till speltid öka.

Kiko flyger mot Sevilla ?

Sevilla har plockat in Tomas Vaclik tidigare under sommaren från FC Basel, men när de nyligen lånade ut Sergio Rico till Premier League-nykomlingen Fulham, ser de nog ett behov till förstärkning på målvaktssidan.

SENASTE NYTT

Buffon använder drömmen om Champions League titeln som drivkraft.

Den levande legendaren Gianluigi Buffon stod i helgen Turinderby sin 648e Serie-A match och gick då om Paulo Maldinis gamla rekord med flest spelade matcher i Italiens högsta liga.  Den idag 42 åriga målvakten berättade [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*