Höstsäsong och lite Alisson Becker

Franks blogg
28 Aug:

Hej,

Nu var det längesedan jag skrev här. Höstsäsongen började tungt för vår del med 4 raka förluster så fokus har snarare legat på att vända den trenden än att sitta bakom datorn. Det är nästan skrämmande hur resultaten styr ens humör och energi ibland. Igår tog vi en efterlängtad seger hemma mot Varberg, vi hamnade i tidigt underläge men visade bra moral och skulle bara vinna den matchen. 4-2 till slut – viktiga poäng in och bra för självförtroendet. Mycket hårt jobb väntar i höst men jag är övertygad om att vi är på rätt väg.

Matchen igår förresten. Höst, 15 grader, kvällsmatch, blöt gräsmatta och helt vindstilla. Måste vara så nära facit man kan komma vad gäller förhållanden för en fotbollsmatch. Kanske inte för publiken men för oss på planen.

Annars har ju alla stora ligor i Europa rullat igång och som vanligt ligger ju ett stort fokus på målvakterna. Som Liverpool-supporter är man ju nästan euforisk över Alissons inledning. Har kanske inte satts på riktigt stora prov ännu men inger ett lugn som sprider sig i hela laget. Blir spännande att följa men det känns verkligen som att de 650 miljonerna är välinvesterade.

Det var allt för idag, nu ska jag planera kommande veckas målvaktsträningar för akademi-målvakterna, vi hörs snart igen!

/ Frank

SENASTE NYTT

Schalkes Alex Nübel: Från “striker-keeper” till Neuers arvtagare

Schalkes 23-åriga målvakt Alexander Nübel var ursprungligen utespelare och inte målvakt. Nübel var ända fram till 15 års ålder en riktigt duktig forward i Paderborn och han tyckte inte alls det var så roligt att [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*