Kevin Trapp återvänder

till bundesliga!

foto. bildbyrån

Uppdatering:
Kevin Trapp går på 1 års lån till Eintracht Frankfurt. Klubben han lämnade för Paris i 2015. I Eintracht finns danska Frederik Rönnow som nu får konkurrens av den Tyska VM keepern.

***

Buffons intågande i Parisklubben har givetvis gjort det svårt för den Tyska VM keepern Kevin Trapp att få speltid. Trapp ska ha nekat flera alternativ till att bli utlånad då han uppges vilja vara kvar i PSG men nu så ska han vara påväg bort.

Det är TYSKA SPORT1 håller med franska journalistkollegor: Kevin Trapp är på väg att röra på sig från PSG. Ny adress lär bli Nice även enligt Sport1 uppgifter. Trapp har till slut tröttnat på bänken och läktaren. Ingeting är helt klart än men troligtvis så kommer något att ske väldigt snart.

foto. bildbyrån

SENASTE NYTT

Schalkes Alex Nübel: Från “striker-keeper” till Neuers arvtagare

Schalkes 23-åriga målvakt Alexander Nübel var ursprungligen utespelare och inte målvakt. Nübel var ända fram till 15 års ålder en riktigt duktig forward i Paderborn och han tyckte inte alls det var så roligt att [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*