Kevin Trapp återvänder

till bundesliga!

foto. bildbyrån

Uppdatering:
Kevin Trapp går på 1 års lån till Eintracht Frankfurt. Klubben han lämnade för Paris i 2015. I Eintracht finns danska Frederik Rönnow som nu får konkurrens av den Tyska VM keepern.

***

Buffons intågande i Parisklubben har givetvis gjort det svårt för den Tyska VM keepern Kevin Trapp att få speltid. Trapp ska ha nekat flera alternativ till att bli utlånad då han uppges vilja vara kvar i PSG men nu så ska han vara påväg bort.

Det är TYSKA SPORT1 håller med franska journalistkollegor: Kevin Trapp är på väg att röra på sig från PSG. Ny adress lär bli Nice även enligt Sport1 uppgifter. Trapp har till slut tröttnat på bänken och läktaren. Ingeting är helt klart än men troligtvis så kommer något att ske väldigt snart.

foto. bildbyrån

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*