Olsen kollen

SERIE-A

Vi har en Svensk målvakt i Serie-A och Roma som ni vet. Som Sveriges och Nordens enda och största keepersite så hårdbevakar vi givetvis vår superstjärna. Här kan du se höjdpunkterna ifrån matchen mot Atalanta.

ROMA – ATALANTA 3-3
Robin Olsens första hemmamatch för Roma slutade med ett oavgjort resultat.

Snacket efteråt:
La Gazzetta dello Sport : Målvakten Francesco Antonioli, som vann ligaguld med Roma 2001 och kallades ”Batman”, får nu kommentera att det blir en uppföljning i att sidekicken Robin vaktar målet. Gazzettan: Lustigt, eller hur?”, Antonioli: Lite, men låt oss hoppas att han också kan göra något stort”. På frågan vad han tycker om Robin Olsen, svarar Antonioli: Han verkar vara en bra målvakt men det är inte lätt att leva upp till förväntningarna efter någon som Alisson”.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*