Olsen Kollen (Milan – Roma)

SERIE-A

Välkommen till “Olsen kollen” vi hårdbevakar vår Svenska keeperstjärna Robin Olsen. Har vi en keeper i ett storlag i Europa så måste vi följa med!

Donnarumma vs Olsen
Milan vs Roma

Matchen spelades under Fredagskvällen i Milano och det blev en rysare som avgjordes i matchens absolut sista minut! Tungt för Robin Olsens Roma men otroligt skönt för Donnarummas Milan som i senaste matchen mot Napoli tappade en 2-0 ledning till en 3-2 förlust.
-Om ni ser på höjdpunkterna här så kan ni se att Robin gör en fin match med flera fina räddningar och att målen är inget direkt att göra åt. Svåra situationer helt enkelt!


Efterspelet:
Man ska skita i media, vi vet!
Men Aftonbladet och Expressen lyfter efter matchen fram en enda tweet och en enda åsikt ifrån en person. Båda tidningarna lyfter fram den italienska sportjournalisten Carlo Garganese’s åsikter. Åsikter som inte var positiva, det är ganska tydligt att båda tidningarna efter matchen bara söker “klick”. Dom söker “klick” före kunskap om fotboll och målvaktsspel. Att tidningarna själva skulle veta något om fotboll och om målvaktsspel är för mycket begärt såklart!

Usel journalistik skulle man kunna kalla detta för också, vilket vi väljer att göra. Hade någon på
Aftonbladet eller Expressen sett matchen så skulle dom ha sett att Olsen absolut inte gjorde en dålig match. Faktum är att målen är absolut inget som han kan lastas för. Man letar bara fel helt enkelt! Söker med ljus och lykta och hittade till slut denna helt okända fotbollsjournalisten Carlo Garganese……igen, usel journalistik!

Fotbollskanalen väljer en annan mer positiv vinkel och belyser La Gazzetta Dello Sport som ger Olsen bäst betyg i Roma. Så ni väljer själva gott folk….lyssna på La Gazzettan eller på usla klick-sökande Aftonbladet eller Expressen.

Nästa match för Olsen och Roma är hemma mot Chievo nästa Söndag sen startar Champions League borta mot Real Madrid veckan efter!

Donnarumma var förstås nöjd med resultatet!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*