Aly Keita missar Gunieas kvalmatch

AFRIKANSKA MÄSTERSKAPEN, KVAL

Foto: bildbyrån

Aly Keita, Östersunds och Gunieas målvakt missar den stundande landskampen för Guniea. 

Det är en vad som strular som gjorde att Aly fick ställa in sin landslagsresa. Det var i bortamatchen mot Örebro som olyckan var framme men skadan ska inte vara så allvarlig men den gör dock att han missar kvalmatchen med sitt Guinea. Guniea spelar mot Centralafrikanska Republiken på söndag, en match som Aly nu missar.

GUINEA får vänta på Aly Keita

Aly kommer troligtvis att vara tillbaka efter landslagsuppehållet och redo för allsvenska slutspurten med sitt Östersund. Just nu är det rehab träning som står på programmet istället för fotboll i någras dagar, hälsar Aly till MVK när vi når honom via sms.

Östersund spelar hemma mot MFF i nästa Allsvenska omgång, då hoppas Aly vara tillbaka.

Krya på dig Aly, hälsar MVK.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*