Chelseas målvaktstränare: Areola ville hit

Areola är redo för match!

Enligt Chelseas målvaktstränare Christophe Lollichon så ville PSGs Alphonse Areola gå till Chelsea i somras. Det har som bekant varit stora förändringar på målvaktsposten i Chelsea denna sommaren då Courtois såldes till Real Madrid och Kepa Arrizabalaga köptes in för en rekordsumma.

Kepa var dock inte den enda målvakten som ville till Chelsea. PSGs Areola hade en stor önskan om att komma till Chelsea enligt Lollichon.

– Vi talade med varandra vid flera tillfällen i somras och han önskade att komma till Chelsea. Det slutgiltiga beslutet var inte mitt. Det hade varit en ära att får arbeta tillsammans med Alphonse, säger Christophe Lollichon enligt ESPN.

Chelseas målvaktstränare har bara fina ord om Areola och menar att han är den givna ersättaren till Lloris som Frankrikes nummer 1.

Det blev som ni vet inget byte av klubb i somras för Areola, han är kvar i PSG och konkurrerar denna säsongen med Gigi Buffon.
Areola har fått spela dom 2 senaste omgångarna för PSG och gjort det väldigt bra. Areola vaktade också målet i UEFA Nations League matchen i Torsdags mot Tyskland. En match som Areola hyllades stort efter då han höll nollan på bortaplan i Tyskland. En  match som slutade 0-0.

Här kan ni både se lite av Lollichons träning och höjdpunkterna ifrån Tyskland och Frankrike.

SENASTE NYTT

Buffon använder drömmen om Champions League titeln som drivkraft.

Den levande legendaren Gianluigi Buffon stod i helgen Turinderby sin 648e Serie-A match och gick då om Paulo Maldinis gamla rekord med flest spelade matcher i Italiens högsta liga.  Den idag 42 åriga målvakten berättade [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*